Otvorenje restorana “Lovac” Breza

462

Večeras je upriličeno svečano otvorenje obnovljenog restorana “Lovac” Breza, nadomak rijeke Stavnje, i ujedno proslavljen 65. rođendan ovog popularnog ugostiteljskog objekta. Obnovljeni restoran otvorili su članovi Lovačkog društva Breza i novi vlasnici objekta “Složna braća” Breza.

>Bogata tradicija<

Tradicija ovog restorana se sastoji u širokoj ponudi nacionalnih jela, kao i mnogih specijaliteta savremene kuhinje, što čini ponudu jedinstvenom.
Restoran “Lovac” Breza je izgradio svoju tradiciju upravo na svojoj specijalnoj pažnji pri čuvanju i pripremanju hrane, kao i stalnoj kontroli i održavanju nivoa kvaliteta pri nabavci samih sirovih sastojaka.
Restoran “Lovac” Breza je do sada organizovao veliki broj vjenčanja i svadbenih slavlja, i kroz svoje iskustvo pozicirao sebe u sami vrh restorana koji nude usluge ovog tipa.
Restoran “Lovac” Breza pruža mogućnost organizovanja slavlja za 150 ljudi, ima veliku baštu u kojoj se organizuju gradska vjenčanja a posjeduje i svoj vastiti parking.

I na kraju!

Restoran “Lovac” nalazi se na samoj obali rijeke Stavnje. Uz prelijepu baštu i žubor vode, posjetioci mogu uživati uz domaće specijalitete, mladu janjetinu i uvjek svježu ribu.

Ulica, Mustafe Keškića bb. 71370 Breza, BiH.

Flickr Album Gallery Powered By: Breza X

Galerija slika